Ellos i exklusivt designsamarbete med Selam Fessahaye

Ellos inleder ett exklusivt samarbete med den internationellt hyllade modedesignern Selam Fessahaye. Vårsäsongen 2020 lanserar Ellos och Selam Fessahaye en exklusiv och unik festkollektion som andas couture design, speciellt framtagen för Ellos kunder.

Med den internationellt hyllade och nyskapande designern Selam Fessahaye tar Ellos sitt modesortiment till en ny nivå. Samarbetet är en möjlighet för Ellos att skapa en exklusiv kollektion i begränsad upplaga med en välkänd och etablerad designer som representerar mångfald och kreativitet, och som sätter kvinnan i fokus.

Selam Fessahaye är en av Sveriges hetaste modeskapare och gjorde sin hyllade debut på Stockholms modevecka hösten 2018. Hennes kläder har uppmärksammats internationellt och hon beskrivs som Sveriges nya modemirakel.

Vårens samarbete omfattar en gemensam festkollektion som särskilt tagits fram och lanseras för Ellos kunder som dessutom kommer säljas exklusivt på Ellos.se 

– Genom samarbetet med Selam Fessahaye kan Ellos vidga vyerna och ta nästa stora steg inom mode. Dynamiken mellan en ledande kommersiell mode- och heminredningsaktör som Ellos och en modig och nyskapande designer som Selam är fantastisk och skapar något alldeles särskilt. Vi öppnar upp en unik möjlighet för flera kunder att köpa Selams enastående design, säger Johan Kromer, Assortment director på Ellos.

– Som designer skapar jag oftast showpieces och galaklänningar för exklusiva, unika tillfällen. Det känns därför fantastiskt kul att jag, tillsammans med Ellos, fått möjligheten att skapa något liknande för en större publik, säger Selam Fessahaye.

Ellos och Selam Fessahayes gemensamma festkollektion kommer att lanseras i april 2020 och säljas exklusivt på Ellos.se.

Leave a Reply