Är du redo för julens 2022 nya trender?

Det är en litet tag kvar till julen, men många av börjar längta redan nu. Vilka är julens trender i år? Håller du dig uppdaterad?

Mys brukar vara ledordet för julen och det bästa är om vi helt och hållet kan slippa stress. Att vara ute i god tid kan minska både stress och press och det är verkligen något som rekommenderas när det kommer till julen.

Tidigare år sågs en tydlig trend i alternativa matbord som är mer inkluderande för olika behov, och det förväntas bara växa med tiden. Idag är många unga väldigt medvetna om hur maten påverkar miljön och djuren, och har valt att ta ställning till detta. Den yngre generationen förväntas vara likadan, om inte mer villiga att äta en alternativ kost. 

Vad gäller klädsel är mysiga julkläder ett måste under julen. Jultröjor är något som de flesta av oss känner igen från filmer som Ensam Hemma och andra  julfilmer. Ja denna sortens tröjor kan bjuda på de mest slående motiven som verkligen drar blickarna till sig. 

Hos Jul-troja.se som är ett danskt företag och  som startades 2016 hittar man ett stort urval av fina jultröjor och julpyjamasar. All design är noga framtaget för att säkra en stämningsfull juletid. Med ett julplagg från jul-tröja.se får du ett snyggt och behagligt plagg i hög kvalitet som du kan ha glädje av många jular framöver. En mysig jultrend är en härlig julpyjamas. Det är ett måste i vinter och speciellt under julen, för att få till en mysig julstämning. Vad sägs till exempel  om pyjamasset med jultomtar och nissar så att du kan vila mycket med stil i vinter. Vi bara älskar juligt röda färger, rutmönster och allt annat som skapar julstämning! 

Vackra julpyjamasar

Vi älskar vackra julpyjamasar. När du har tagit av dig din jultröja på julafton är det dags att byta om till en mysig julpyjamas. Julpyjamasen är det bästa plagget att bära på julaftonskvällen och under mellandagarna samtidigt som man sitter och myser i soffan och dricker glögg, umgås med familjen och tittar på alla nya julklappar man har fått. Det är också det ultimata plagget att ta på sig när släkt och vänner har gått hem och man vill ha en mysig stund för sig själv eller med familjen. Då julpyjamasen är ett så bekvämt plagg finns det risk att man aldrig vill ta av sig den och bär sin julpyjamas både dag och natt. Kanske vill ni i år satsa på en matchande julpyjamas set för hela familjen?  Det är både roligt och bekvämt. Tänk perfekt matchade under julen. Alla känner sig varma och bekväma på julmorgonen, tack vare denna pyjamas.

Pyjamasen som plagg är faktiskt underskattad! Härligt tyg, roliga mönster, fina färger och bekvämlighet är några av sakerna som gör pyjamasen till ett underbart plagg. För dig som lever i en familj är julpyjamasen en rolig sak som till och med kan bli en tradition. I USA är det inte ovanligt att man som familj varje jul köper matchande pyjamasar. Barnen tycker att det är kul att matcha med sina föräldrar och tillsammans umgås man i  riktigt bekväma plagg. 

När man tänker på en klassisk pyjamas så är det ofta den rutiga tvådelade pyjamasen som dyker upp. Denna typ av pyjamas är ofta sydd i mjuk och behaglig bomull. Passformen passar alla och plagget är bekvämt att sova i.

Med mysiga pyjamasar är du mer redo för en jul  hemma. Köp pyjamasarna och börja använd dem redan nu i advent, eller ge pyjamasen som en julklapp till alla dina familjemedlemmar för en rolig överraskning!

Juldekorationer är en annan trevlig tradition. Vilka är trenderna för i år? Förra året gick trenden i naturens tecken både vad gäller färg och material. Det var jordiga färger och mycket skapades i papper. Dofterna var också inspirerade från naturen.

Njut av julen och alla härliga stunder med dina nära och kära i dina fina julplagg.

Leave a Reply