Våra nya sovsäckar ger större valmöjligheter och högre sovkomfort

Sov tryggt, vakna lycklig! Outwell, den skandinaviska specialisten på familjecamping, lanserar två nya fluorkarbonfria sovsäcksmodeller för 2020, som ger större mångsidighet och urval för att säkerställa överlägsen sovkomfort. 

Canella

De tre nya Canella-sovsäckarna tillgodoser behovet av lättare sovsäckar som tar liten plats vid camping under de varmare sommarperioden, resor i varma områden eller övernattning i husvagn eller husbil där utrymmet är begränsat. Canella-sovsäcken har pålitlig funktion i kombination med smart stil och genomtänkta egenskaper, t ex en särskild stoppning i tre vikter som ger utmärkt luftighet och lyxig komfort. Andra egenskaper är t ex foderinfästning, tvåvägs, kraftiga blixtlås med låsningsskydd, kuddficka i huvudänden och kompressionssäck för extra komprimering vid transport. 

Canella-säcken finns i modellerna Canella, Canella Lux och Canella Supreme.

Contour

Nu behöver du inte längre köpa flera olika sovsäckar för camping under olika tider på året. Den nya, eleganta sovsäcken Contour tar sovsäcken till en helt ny nivå vad gäller mångsidighet och komfort genom att man kan byta isolationsnivå efter omgivningstemperaturen.

Hemligheten ligger i att sovsäcken har flera isolerande stoppningar på vardera sidan, som antingen passar bra de där varma, sköna sommarnätterna eller när temperaturen faller. Ena sidan har ett isolerande lager, den andra två. Under varma nätter hålls temperaturen behaglig med det enkla lagret upptill och vid svalare väder med det dubbla lagret upptill.
 
De två sidorna är tydligt märkta, så att du snabbt kan välja önskad isolationsnivå. Sen är det bara att sätta fast huvan med blixtlåset och lägga ner huvudet på den insydda kudden. Varma nätter blir ännu skönare om man öppnar blixtlåset lite i bägge ändar, så att luften kan cirkulera eller kan du göra om sovsäcken till ett täcke.

Kvalitetsmaterial, utrustning och tillverkningstekniker matchar den innovativa designen. Tvåvägsblixtlåset med sin isolerande skyddsflik garanterar funktion och isolation. Sovsäckarna levereras med en kompressionssäck för enklare transport.

Denna sovsäck finns i fem modeller med olika vikter och storlekar – Contour i två färger, Contour Lux i två färger, Contour Lux XL, Contour Supreme och Contour Lux Double. 

På vår webbsida outwell.com kan du läsa mer och hitta priser och info om närmaste återförsäljare. 

Leave a Reply