Outfits i september

Nu är september förbi och oktober är här. September var verkligen sensommarvarm, eller snarare ovanligt varm för att vara en höstmånad. En av dessa varma dagar fick en av mina äldsta klänningar i garderoben åka på till jobbet. Klänningen och halsbandet kommer ifrån Lindex.

När vi firade My i början av månaden hade jag på mig: klänning från Åhléns, blus och hårband från Lindex.

Kalasklädd till mitt och mammas kalas

Sista bilderna från februari kommer från mitt och mammas kalas. Dagen efter min fest så hade vi dubbelt kalas hemma hos mig. Jag bakade en lite nyttigare tårta med kokossocker och Anna hade med sig en massa gott som hon och My hade bakat. Jag fick verkligen jättefina presenter så som kläder, en kokbok, strumpbyxor, ljuvliga blombuketter mm. Presenterna och korten var också jättefina. Jag hade på mig min nya snygga kjol som Kristian gett mig i födelsedagspresent. Topp, H&M, halsband, Lindex, strumpbyxor, Åhléns och den nya kjolen från Birger at Mikkelsen.

Festfin sista lördagen i februari

Sista lördagen i februari hade jag en liten kompisfest till fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. Jag bjöde på lite olika salta tapas med osttema och Anna hade fixat flera sorters sötare fika. Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll som avslutades med att jag fick jättefina presenter av Monica, Klara och Anton. Min lördagsoutfit bestod av en plisserad långklänning från MQ, glittriga strumpbyxor och bälte från Åhléns samt pärlhalsband från Lindex.

Sista klädbilderna ifrån januari

Efter två veckors förkylning så hade jag ikväll äntligen lite ork för att blogga. För några veckor sen var vi i familjen ute och åt på relativt nyöppnade Cyrano. Riktigt lövtunn och kripsig pizza som var toppad med riktigt god pesto. Vi det restaurangbesöket hade jag på mig bikerkavaj, H&M, blus, Saint Tropez, halsband, Lindex och jeans från Whyred. Min relativt nya klänning hade jag på mig när jag var ute och åt med Kristians familj på Varvet. Klänningen kommer från MQ.