Bilder från februari

Efter ett långt och ofrivilligt uppehåll, pågrund av alldeles för mycket att göra med både studier och 100% arbete, så ska jag försöka blogga lite oftare. Tiden räcker verkligen inte till, och jag är oftast så trött på kvällarna, så därför har bloggen blivit bortprioriterad ett tag. Här kommer i alla fall lite bilder från februari, vissa kommer senare då jag har fått laddat ner dem från min gamla kamera. I februari fyllde jag 30, och det firades både med kalas och fest. Jag fick verkligen jättefina presenter och upplevelser, och kände mig ordentligt firad av min närmsta.

På festen hade jag på mig en playsuit som kommer från Pernilla Wahlgren. Till håret hade jag fyndat ett diadem med lite fjädrar från Lindex.

 

Outfits i september

Nu är september förbi och oktober är här. September var verkligen sensommarvarm, eller snarare ovanligt varm för att vara en höstmånad. En av dessa varma dagar fick en av mina äldsta klänningar i garderoben åka på till jobbet. Klänningen och halsbandet kommer ifrån Lindex.

När vi firade My i början av månaden hade jag på mig: klänning från Åhléns, blus och hårband från Lindex.

Klädbilder från när vi firade Anna

När Anna fyllde år så firade vi först med brunch med familjen, för att senare på kvällen fira med vänner. Eftersom det var ESC-final så hade Anna fixat ett riktigt svårt schlagerquiz. Jag och Valter  sov över, vilket var väldigt mysigt och praktiskt då ESC-finalen först var slut halv ett. På brunchen hade jag på mig klänning från Åhléns, halsband, Lindex samt blus från H&M. Till kvällen svidade jag om till en ny blus från Lindex samt kjol från Day Birger at Mikkelsen.

Kalasklädd till mitt och mammas kalas

Sista bilderna från februari kommer från mitt och mammas kalas. Dagen efter min fest så hade vi dubbelt kalas hemma hos mig. Jag bakade en lite nyttigare tårta med kokossocker och Anna hade med sig en massa gott som hon och My hade bakat. Jag fick verkligen jättefina presenter så som kläder, en kokbok, strumpbyxor, ljuvliga blombuketter mm. Presenterna och korten var också jättefina. Jag hade på mig min nya snygga kjol som Kristian gett mig i födelsedagspresent. Topp, H&M, halsband, Lindex, strumpbyxor, Åhléns och den nya kjolen från Birger at Mikkelsen.

Festfin sista lördagen i februari

Sista lördagen i februari hade jag en liten kompisfest till fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. Jag bjöde på lite olika salta tapas med osttema och Anna hade fixat flera sorters sötare fika. Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll som avslutades med att jag fick jättefina presenter av Monica, Klara och Anton. Min lördagsoutfit bestod av en plisserad långklänning från MQ, glittriga strumpbyxor och bälte från Åhléns samt pärlhalsband från Lindex.

Kläder i februari

Här kommer lite stilar från i februari, mest festkläder. Har oftast inte så inspirerande kläder till vardags och ännu mindre tid att ta några kort då. Tycker dock det är så roligt att ha lite bilder på vad jag har på mig för det är kul att gå tillbaka efter några år och se hur stilen ändrats.

Lite finkläder, från slutet på januari när vi var ute och åt tror jag. Kofta och halsband från Lindex, Linne från Soul (Object) och byxor från Rut & Circle.

Här är ännu en januarioutfit från när vi hade julgransplundring. Halsband och klänning från Lindex och kofta från Object.

I början på februari åkte Roberth och jag på weekend till Göteborg, födelsedagspresent till Roberth från Ulla och Claes. Först hade jag på mig bekväma kläder: ekologisk tröja från Lindex och favoritbyxorna från Rut & Circle (har fyra par).

På kvällen bytte jag om när vi skulle ut och äta till kofta från Object och klänning från Rules by Mary.

Så här såg jag veckan efter när jag skulle med My på barnkalas på Stellas lekland och sedan vara hemma och ordna schlagerkväll. Bekvämt och lite fint samtidigt i ekoblus från Åhléns, ekotröja från Gina Tricot, halsband från Lindex och byxor från Rut & Circle.

Förra helgen när vi var ute hade jag klänningen från Gina Tricot som jag fick i julklapp av Roberth.

När vi skulle på schlagerfest hos Mia, Kristian och Valter ville jag vara färgglad och lite glittrig och hade på mig ekokavaj från H&M, blus från Esprit och kjol från Åhléns.

När vi firade mamma och Mia förra söndagen hade jag på mig blus från Rut & Circle, linne under från Åhléns och kjol från Gina Tricot.