Somrig klänning i rosa

Sista dagen i juni var en mycket trevlig dag, som avslutades med nattsudd med Anna och Maria. Goda drinkar och trevlig tid att bara sitta ned att ta det lugnt tillsammans. Jag hade på mig en blommig favoritklänning som jag köpte för några år sedan på Vero Moda. Klänningen matchades med cerise kavaj från Rut and Circle och sandaler från Zign.

Håkan Hellström och sköna, lediga junidagar

Samma dag som jag kom hem ifrån Barcelona så skulle jag och Kristian på Håkan-konsert. Jag hann ladda batterierna några timmar hos min svåger och hans flickvän, Jocke och Åsa skulle också följa med konserten. Med på konserten var Kristians andra bror Micke också. Konserten var riktigt bra med ett magiskt slut fyllt av fyrverkerier. Håkan hade med sig några gästartister och min solklara favorit var absolut Miriam Bryant.

Andra helgen i juni så åkte jag, Kristian och Valter och hälsade på Saras familj i Jönköping. Vi fick äntligen träffa deras lilla son som kom i februari. Axel var supersöt och så liten, Valter såg verkligen ut som en jätte bredvid honom. Vi hade verkligen en underbar dag hos dem i deras nya hus och vi blev bjudna på massa god mat. Precis som förra året bodde vi på Vox hotell som verkligen är ett toppenhotell med supergod frukostbuffé. På söndagen anslöt Saras familj till frukosten och efter det besökte vi Christoffers arbetsplats, vilket var en brandstation till Valters stora glädje.

Min sista arbetsvecka var fylld av fika och mycket lek med Valter efter jobbet. Sista jobbdagen fick ett fint avslut med sommarlovstårta hos Anna och Roberth. Anna och Robban hade fixat två supergoda tårtor. På helgen åkte vi ut till Bokenäs och var med Kristians familj och planerade vår kommande Niceresa.

Samma vecka var det även Solid Sound, som jag och Anna gick på. På torsdagen såg jag och Anna, Tomas Stenström som var riktigt bra samt lite halvljumma Sara ( från Sahara Hotnights). Vädret var riktigt skönt och inte alls som på lördagen som innehöll duggregn och kalla vindar. Lördagen på Solid Sound var trots det mindre bra vädret riktigt trevlig och särskilt avslutningen med fantastiska Miriam Bryant. På lördagen hade vi även sällskap av Monica och Sandra.

Första advent i Göteborg

På första advent hade jag och Anna en heldag i Göteborg. Så mysigt att ha syskontid på tu man hand. Vi åkte tidigt på morgonen och startade dagen med några timmars shopping. Jag hittade kläder till mig själv, julklappar, födelsedagspresent till Kristian samt lite julpynt till hemmet. Efter shoppingen var det dags att bege sig till Liseberg där vi mötte upp Cicci och Anton. Först strosade vi runt och tittade på de olika mysiga stånden samt handlade lite konfekt från en av bodarna. Vädret var tyvärr inte så juligt även om stämningen på Liseberg var det. Anna hade fixat och bokat bord till oss på The Green Room. En veganskt restaurang som serverade ett supergott julbord. Efter vårt välsmakande julbord blev det lite sagoslottsåkning och besök i nissarnas verkstad. Trötta och lite blöta tog vi spårvagnen till Nils Ericsson terminalen där vi sedan tog bussen hem till Uddevalla.

Utekväll på Pinchos

Förra veckan i torsdags var jag, Anna och Maria ute på stan. Vi började med att äta och ta en supergod drink på nyöppnade Pinchos. Sedan gick vi vidare till Varvet för lite mer dricka innan hemgång. En jättetrevlig kväll där vi hann sitta ner och prata färdigt och inte springa efter våra små vildningar mitt i samtalet. Anna hade på sig en ny fin klänning från Rut & Circle och skor från Moheda. Jag hade på mig klänning från Åhlens, blus och halsband från H&M.

Den sjätte juni till den trettonde

Den sjätte juni var jag och Kristian barnvakter till My när Anna och Roberth var nere på festligheter i Skåne. Det gick jättebra men vi var ändå ganska slut på kvällen när båda barnen sov. Det var på nationaldagen så vi var iväg en sväng till Gustavsberg för att titta på firandet där. Juni har också bestått av mycket lekplatshäng och gungande för Valter som älskar att gunga.

Helgen efter var vi på Solid Sound med Anna och Roberth. Riktigt kul även om fredagen bjöd på lite varmare väder än på lördagen. Bäst var absolut Veronica Maggio, sedan var även Thåström bra de låtar som vi hörde innan jag ock Kristian gick hem pågrund av regnadet. En positiv överraskning var Beatrice Eli som hade riktigt bra scennärvaro och låtar, Little Jinder sjöng bra men var mindre rolig på scen. Det roligaste under festivalen var ändå att vi hade tid att umgås vi fyra samt den goda vegetariska maten som festivalen erbjöd.

Matchande systrar

På Eurovisionfinalen hade jag och Anna lyckats matcha varandra  utan att ha samkordinerat det innan ( vilket vi aldrig gör för övrigt). Vi tycker ju väldigt lika i mycket och så även när det gäller kläder. Vi hade båda nya klänningar från Lindex, Anna hade kavaj från H&M och min koftkavaj kom från Lindex. Vi hade för övrigt en jättetrevlig kväll hemma hos oss med besök av Annas familj, Maria och Monica. Nattens spännande röstning slutade på bästa sätt med Måns som slutlig vinnare.