Fredag hos Henrik, Maria och Qurry

I fredags var vi på trevligt besök hos Henrik och Maria och deras gulliga valp Qurry. Vi blev bjudna på god ostpaj och hemmagjord jordgubbsglass. Det var glasspremiär för My och hon gillade verkligen glassen. Maria, Qurry, My och jag gick även en mysig men superhalkig promenad.

Qurry.png2012-12-28.png

Jag hade på mig superhärlig tröja som jag fick i julklapp av Ulla och Claes och ekologiska jeans från Nudie.

Torsdag

I torsdags hade vi trevligt besök av Valle, Emilia, Alva, Lollo, och Molly. Barnen lekte ihop, eller i alla fall bredvid varandra i Mys rum och sedan fikade vi ihop. Efteråt fyndade My och jag en del på rean. En hel del fina kläder till henne från Lindex och Åhléns och jag köpte flera ekologiska toppar från Åhléns. Bland annat den här träningstoppen även om den inte var på rea men den var billig ändå. Den hade jag på kvällen på She´bam-passet tillsammans med träningsbyxor från Åhléns.

träningstopp.png

Veckans träning i nya träningstoppar

I veckan har jag passat på att använda mina nya miljövänliga träningstoppar från Åhléns.

I söndags var Mia och jag och tränade Bodypump. Då blev det det enda plagget med färg som jag köpte i Göteborg. Till det hade jag urgamla träningsbyxor från Lindex och skor från Esprit.Söndag.png

I tisdags var jag och tränade Bodybalance tyvärr utan min favorittränare och med senare tid så jag gäspade mig igenom passet men det var skönt ändå. Då blev det den trekvartsärmade träningstoppen med de urgamla byxorna till.

tisdag.png

I onsdags var Mia och jag på assvettigt Bodycombat pass som var riktigt fartfyllt och med bra kombinationer och låtar. Då hade jag på mig likadan topp som den lila fast svart, byxor från Åhléns, sport-bh från DeVal, skor från Esprit och örhängen från Snö.

onsdag.png

Idag blev det veckans tuffaste träning! Först 45 min roligt och svettigt SheBam med Mia och jobbkompisen Sylvia. Sedan körde Mia och jag jättejobbiga men nyttiga 45 min Body Step. Jag hade på mig den trekvartsärmade toppen igen, sport-bh från Soc och byxor från Åhléns.

torsdag.png